<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Unplanned trip
Saturday, February 9, 2013 @ 2/09/2013 11:05:00 PM

Salam alaik.

Hai. Rindu nak update blog ni and kebetulan pagi tadi jelajah Cameron Highlands so that ada lah cerita nak dikongsi bersama. Huhu. Bangun-bangun tidur pagi tadi suddenly kakak cakap, "Siap cepat, ayah nak pergi jalan." Memang kebetulan betul :) Tapi kenapa tak beritahu daripada semalam? Hm. Mungkin baru rancang.

Kami bertolak area 08:30am guna jalan Simpang Pulai. Kami singgah cactus farm, tea farm, strawberry farm, lavender garden and deretan kedai tepi jalan yang jual foods, accessories, shirts and etc. Ayah belanja kami cactus seorang satu. Terima kasih ayah :) Seriously cute gila! Kami beli macam-macam kat deretan kedai tu but yang officially things I buy just a hard rock cafe t-shirt for myself and key chain saja la. Dekat RM30 juga la perabis untuk beli key chain semata. Ha-ha! Yela, suddenly teringatkan member kat kolej. Borong sakan lah :D


P/S: Disebabkan kelam kabut nak bersiap so that I rasa dressing I horrible gila. Seriously!

Labels: