<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
From Ipoh to Kuala Kangsar :D
Thursday, December 27, 2012 @ 12/27/2012 10:24:00 PM

Salam alaik.

Hm. Lama rasanya tak jenguk blog kesayangan I ni. Hee. Well, busy dengan study, class yang tak menentu and test yang akan datang. Huhu. Sorry all :D

Pagi tadi, I, Diyana and seorang kawan kami jalan-jalan ke Kuala Kangsar. Dua-dua ni kawan kolej I. Hee. From Ipoh to Kuala Kangsar, guna highway, hm, sekejap je sampai. Tiba jea kat sana semua jadi blur. Tak tahu nak pergi mana wahlal sebelum bertolak tu dah naik pack otak ni dok plan macam-macam benda nak buat kat KK nanti. Hahaha. Hidup remaja, memang indah!



Btw, terima kasih lah encik dot dot dot coz bawa kami jalan-jalan :D

Labels: