<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Mengapa masih ada jurang di antara kita?
Sunday, July 8, 2012 @ 7/08/2012 01:56:00 AM

Salam alaik :)

Kenapa I masih tak boleh nak go on dengan budak-budak DIA tu? I sombong? Okay sorry. But biasalah kan bila tak sepakat lagi so memang tak ngam la jawabnya. Dulu time masuk form 4 senang je I rapat dengan budak kelas tu even campur dengan budak kelas lain but bila dah masuk campus life ni I jadi segan pun ada. Ha-ha! Yela, kan dah mula memasuki alam kematangan. Huahuahua :3 Tak boleh buat perangai kanak-kanak Ribena macam Adibah. (Diba, jangan marah. Peace!)

Untuk pengetahuan budak-budak DIA semua, I bukanlah sombong ke apa tapi I ni jenis lain sikit. Kalau dah rapat nanti I cakap tak pandang orang belakang dah. Ha-ha! Meaning: I actually sama macam Diba. Loves talking and keep talking. One more, kalau you all tak tegur I, memang I diam je la. Huhu. Budak nerd la katakan. Hoho. Nak tahu macam mana attitude sebenar I silalah tanya member sekolah menengah I. Hampir seluruh kehidupan I mereka tahu :) Huhu. #Agak poyo#

Labels: