<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Kakak tolong jangan nangis dah :(
Sunday, July 1, 2012 @ 7/01/2012 08:42:00 PM

Salam alaik :)

Hari ni I kena balik ITP di Ipoh tapi ayah penat nak drive coz Ipoh jauh. Kebetulan kakak nak pergi kenduri kahwin kawan dia di Taman Pengkalan Jaya so alang-alang tu kakak la yang akan hantar I balik ke apartment. But sumpah kami tak tahu rumah kawan kakak tu arah mana. Kawan kakak cakap masuk simpang Petronas. Punyalah banyak Petronas di Ipoh ni. Huhu. Hampir 3 jam kami cari jalan ke tempat tu. Akhirnya jumpa juga :)

Makan nasi minyak + ayam masak merah sekejap. Ececeh. Kenduri kahwin la katakan. Hehe. Then nak balik tu... astaghfirullahhaladzim! Kami dah lupa jalan balik! Serious I tak ingat jalan kami masuk tadi. Kakak pun tak ingat. Hakeem (adik lelaki I) pun tak ingat jalan mana kami masuk mula-mula datang tadi. Sejam pusing-pusing tempat sama (AEON). Last-last kakak stop di bahu jalan. Kakak menangis! Kakak call ayah but ayah pun tak tahu nak terangkan jalan pulang macam mana. Kakak, tolong jangan menangis. Diana tau kita tengah sesat tapi kakak tak boleh menangis. Kakak kan berani? Diana tahu kakak kuat. (Kakak lap air mata dia.)

Dah jam 06:00pm but masih tak jumpa jalan keluar. Tak lama lepas tu alhamdulillah dengan inisiatif sendiri kami berjaya jumpa jalan pulang. Kakak tak nangis dah. Kakak senyum! Then kakak hantar I balik ITP. Thanks kakak.

Me love u kakak! <3


Labels: