<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Assignment oh assignment
Saturday, July 14, 2012 @ 7/14/2012 02:31:00 PM

Salam alaik.

Haih. Ingat cuti-cuti macam ni boleh relax otak sekejap tapi tak juga. Kerja datang satu persatu tanpa dipinta. OMG! Nasib baik I tabah orangnya. Hehe.

Assignment CTU masih dalam pembikinan sekarang ni. Maklumat sumber kedua dah terjah hampir 4 buah buku agama then cari dalam internet lagi. But dalam internet macam tak banyak maklumat je kenapa ye? Huhu.


Ya Allah, harap-haraplah I tak putus asa untuk siapkan kerja ni. Sumpah dah rasa mengantuk gila sangat. Uh? Ayat pun dah semakin terbalik dan agak pelik. Huhu. K diana, berusaha! Insha' Allah akan siap dalam awal minggu depan atau mungkin esok dah boleh siap. Jyeah! I memang superb. Ha-ha-haaa! :3

Labels: