<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Kakak, I love you!
Saturday, June 30, 2012 @ 6/30/2012 12:37:00 PM

Salam alaik :)

I salute gila dengan kaka I, Norin. Dia selalu buat I kagum terhadap dirinya, kebolehannya dan semua tentang dirinya.

Semalam, she took me in apartment behind GM untuk balik ke Sungai Siput coz I dah call dia suruh ambil I. Swear to God, I miss my family so much! Hehe. Mama, 2 adik lelaki and my ayang (adik bongsu I) pun ada sekali. I ingat kami terus balik rupanya nak pergi main boling di Jaya Jusco dulu then makan McD. Gila laju kakak I bawa kereta sampaikan kat corner pun dia nak drift. Ha-ha!  Sometimes I wondering tau, kakak I ni macam mana sebenarnya. Huhu. Macam dah ada 10 tahun pengalaman bawa kereta. 

But she has a problem to put the car in the parking lot. Setiap kali nak parkir kereta jangan haraplah keempat-empat tayar masuk kotak parkir tu pada percubaan pertama. Ha-ha!

Whatever, love you kakak! <3

Labels: