<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Keranamu B2, D
Friday, March 16, 2012 @ 3/16/2012 03:45:00 PM


Salam alaik. What's up?

Sihat tak? Alhamdulillah I sihat walafiat. Kikiki. U all tengah buat apa tu? Buat kuih? Tanak nasi? Main ping pong? Tonton TV? Main sorok-sorok? Candat sotong? Hang out? Swimming? Hehe. Ok la, whatever u all buat harap ceria-ceria selalu. Ha-ha-haaa! Eh, dah macam penyampai radio tu ha. Heuheu. Alahai. Buang masa u all je I ni kan. Hikhik. Ala, apa salahnya I meraban sikit hari ni kan? I tengah happy gila ni tau! So, tolong jangan sekat kegembiraan I. Ha-ha!

Dia jealous tak dapat ambil lesen lagi :P

Alahai. Main emosi ni yang lemah lutut ni. Huahuahua. Ok la, I tell u na. Actually I dah lulus TEST JPJ untuk kereta last Tuesday. Minggu depan siap la licence saya tu. Syukur Alhamdulillah. P/S: Tu pun lepas ulangan. Ha-ha-haaa! (Evil laugh) Whatever! Yang penting lepas ni boleh la I ronda sana ronda sini berbekalkan licence agung I tu. Wakakaka.Lesen motor dah ada plus lesen kereta jadinya à B2.D! Whoaaaaa! Bestnya! Dunia ini bagai ana yang punya. Hehe. Eh eh, mana boleh seronok sangat. Pemandu baru wajib berwaspada. Tak boleh bikin itu jalan selupa daddy wa punya. Kikiki. Nanti itu tiga paku tulun sini kasi tangkap sama wa. Haiya, kes naya wooo!

Last words, kepada lepasan SPM 2011 tu cepat-cepat la ambil lesen kereta serta motosikal supaya senang di kemudian hari. Nak further study nanti senang la kalau mahu pergi mana-mana. Tak gitu? Hehehe. Renung-renungkan dan selamat maju jaya :)

P/S: Kalau I nak ambil lesen B1 atau B agak-agak boleh tak? Just for fun.
Okay, day dreamer (-_-)

Labels: