<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
10 Ways Untuk Tackle Girl Di Shopping Complex
Tuesday, January 10, 2012 @ 1/10/2012 10:13:00 AM



1)   Buat eyes contact dengan merenung dia dulu, kalau dia renung u all balik baru bertindak
2)   Then senyum dengan ikhlas (jangan garu kepala or do something yang boleh menampakkan korang seperti berpura-pura even u really like her).
3)   Lirikkan senyuman anda dan hantar pandangan mata anda bersamanya.
4)   Kalau dia tengah jalan dengan kawan-kawan dia time tuh, korang usha je dulu.
5)   Tengok kalau-kalau dia dengan kengkawan dia sedang gelak-gelak sambil pandang u all, terus je datang ke arah perempuan tu (walaupun perempuan tu sedang meneruskan perjalanan) sebab pasti mereka sedang berbicara tentang korang.
6)   Mulakan perbualan dengan ASSALAMUALAIKUM, lepas tu tanya dia nak pergi mana tu?
7)   Kalau dah ada feedback positif, tanya perempuan tu sama ada dia busy ataupun tak malam nanti?
8)   Kalau dia jawab busy, cakap  terima kasih and blah je la kan… but kalau dia cakap not really, why? Korang beri dia kertas kecil yang tercatat nombor telefon/emel/skype yang korang dah stanby awal-awal lagi.
9)   Then cakap kat dia, don’t forget to contact me tonight & kenyitkan mata. But before that tengok la dulu perempuan tu taste yang macam mana, kalau nampak seksi, auwww! Jangan pandang tempat tak sepatutnya, nanti tak fasal-fasal dapat penampar free je.
10)Last sekali senyum & kembali pada kengkawan u all…

AWAS! Tidak sesuai dipraktikkan di tempat awam dan masa yang tidak sesuai disamping golongan under ages risau mendapat malu. HEHEHE

Labels: