<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Merdeka sudah...
Friday, December 2, 2011 @ 12/02/2011 03:46:00 PM

Salam alaik :)

Yeah! Paper last aku sudah pun disempurnakan dengan jayanya. Biology. Subjek yang jarang aku suka menjadi penutup tirai SPM aku. Hope aku dah buat yang  terbaik and hanya mampu tawakkal je till result keluar nanti, huhuhu. Doakan aku sukses tau!

Hurm, nak buat apa ya lepas ni? Nak kerja malas deh bangun pagi lagi. Ber’facebook’ and ber'blogging' hari-hari pun boleh jugak, hahaha! Sesiapa yang ada idea apa  yang patut aku buat time cuti terluang ni bagitahu kat facebook aku. Aku tengah confuse ni, hm. Okay la, nak inform tu je. Salam alaik :)





VS.


 



Labels: