<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Hope you will never know my real feelings towards you
Wednesday, September 21, 2011 @ 9/21/2011 06:08:00 PM

Awak, kenapa awak jadi macam ni ?
Saya ada buat salah kat awak ke sampai awak tak layan saya macam tu sekali ?
Dulu best je kawan dengan awak kan
Sporting gila-gila!
Tapi tu dulu, sekarang dah lain sebab awak dah berubah
Twak macam dah jadi orang lain, lain sangat-sangat
Saya tak salahkan awak sebab layan saya macam ni
Saya faham situasi orang yang dah berpunya berbeza dengan orang single
Tapi saya tak suruh pun awak layan saya macam awak layan girlfriend awak
And saya tak ada niat nak ganggu hubungan awak dengan dia
Saya just nak berkawan dengan awak macam dulu-dulu
Tapi sekarang ni, saya mesej pun awak tak reply
Kenapa ya ?
Awak marahkan saya fasal kejadian 5 Julai tu ke ?
Erm, saya pun tak twu nak buat macam mana dah untuk berkawan semula dengan awak
Saya nak sangat berkawan dengan awak sebab saya dah lama admire awak
Sejak dulu lagi, sebelum awak couple dengan perempuan tu
Saya twu awak tak twu and saya memang tak nak bagitwu awak pun
Sebab saya risau bila awak dapat twu, awak tak nak berkawan dengan saya langsung
And sekarang ni pun, walau awak nampak saya cam happy dengan life saya sekarang tapi dalam hati
Allah je yang twu perasaan saya (x_x)
Bila terserempak dengan awak kat mana-mana saya rasa cam dunia ni kecik je
Saya harap saya tak selalu terjumpa awak kat mana-mana sebab tu akan lebih menyakitkan hati saya
Kalaulah sakit hati saya boleh dibedah untuk diubati, mungkin sekarang saya sedang berada di wad ICU
Whatever saya tetap bersyukur sebab pernah mengenali awak sebelum ni walaupun perkenalan kita terlalu singkat waktu tu
Saya harap awak tak kan pernah lupa memori 5 Julai tu sampai bila-bila
Insha’Allah <3


Labels: