<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
He's not belong to me (-_-)
Monday, September 5, 2011 @ 9/05/2011 06:11:00 PM

Dulu, aku suka sangat usha dia .
Sebab apa? coz aku minat tahap dewa kat dia beb!
Erm, aku pun tak berapa pasti kenapa aku minat dia, hohoho(?)
Tapi… yang pastinya aku tak berani nak tegur dia .
Sebabnya? aku malu kotkot dia tak layan aku nanti .
So, aku pendam je perasaan niyy sorunk diri.
Then satu hari tuu, aku berjaya dapatkan number phone dia .
Alaa, kawan sekolah rendah dia dulu yang bagi . 
Erm, aku try miscall .
Ececeh… dia miscall balik laa, hehehe .
Dah line clear tu aku mesej dia pulakk .
Perghhh, dia reply tuhh!
Dah lama-lama mesej tu baruku tahu dia single rupanya!
Hahaha, seronoknya hati aku time tu Allah je yang twu (^-^)
Tapi sayangnya, dia guna Maxis sedangkan aku peminat setia Celcom .
Kredit aku habis tak apa laa sebab aku yang nak kenal dia kan .
Then dia cakap tak apalah luw kredit dia nak habis juga nak buat macam mana lagi .
Yela… nak kenal kawan baru katanya, hehehe .
Alololo, sweetnyer… terharu aku dengar dohh! haha
Tapi… untuk tak nak tunjuk sangat aku suka kat dia, aku cuba jarangkan mesej dia .
Dan ternyata, dia pun tak hantar mesej kat aku langsung!
Tapi… bila aku online fb je, pandai pulakk dia dok cari aku yek?
Cehh, nampak sangat cermatnya dia menjaga kredit tuhh!
Tapi… aku sikit pun tak ambil port .
Yela, kan orang dahh tak nak mesej takkan nak paksa pulak ye tak?
Then bulan Ogos lepas dia ada tegur aku kat fb .
Aduyai, kenapa aku dahh nak sign out baru dia nak chat?
So that, aku sarankan kat dia suruh dia chat dengan awek dia  ke (actually, saja nak test dia) .
Then dia balas; awek tak online laa…
Gulp! terdiam aku buat seketika .
Kelu lidah sukar untuk berbicara ('-_-)
Sakitnya hati rasa cam nak nangis je, isk… isk…
Nasib laa masih ada oksigen untuk aku bernafas! huh!
Nasib aku pandai cover beb!
Aku reply; alaa, kau chat laa dengan sapa-sapa pun .
Lepas dia balas “yla…” then aku tak balas chat dia dahh .
Bukan marah cuma sakit hati je .
Tetibe, aku teringat balik apa yang dia cakap bulan Julai sebelum tu 
“Aku single je… hehe”
Erm, cepatnya manusia boleh berubah!
Rupanya, dia anggap aku sebagai kawan je(sedihnya!)
Tapi aku redha sebab setiap manusia memerlukan antara satu sama lain kan .
Whatever, aku harap dia masih ingat kat best friend dia niyy(aku!)

Thank you Allah! now , I’m happy for being single! <3

Labels: