<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Examination was almost killed my life!
Wednesday, September 21, 2011 @ 9/21/2011 05:19:00 PM

Salam alaik :)


Firstly aku nak ucapkan Alhamdulillah coz trial spm aku dah habis and aku nak minta maaf kat kawan-kawan blogger semua sebab dah 3 minggu tak update blog niy, huhuhu . arghhh, camne agaknya result tasawwur aku? biasa lah, baru hari ni aku study tasawwur sedangkan buku teks tu aku dah pinjam tahun lepas . cayalah! erm, aku happy 50% je hari ni sebab trial spm aku dah over and 50% lagi kegusaran aku mengenai spm sebenar 14 November 2011 ni .  alaa, rasa cam dekat ke lagi kan . 

Aduh! ada paper trial hari tu yang dah dapat and markah yang berjaya aku raih tak seperti yang aku impikan sebab usaha aku pun hanya atas angin je, huhuhu . tapi takpe cikgu aku cakap trial ni bukan penentu spm sebenar . erm, terubat sikit hati aku dengar cikgu tu cakap macam tu, hahaha . well, aku akan buktikan pada parents, teachers and semua kengkawan aku boleh buat spm sebenar nanti and dapatkan 10A’s . Insha’Allah . korunk pun doakan aku jugakk yea <3




And lepas niyy aku tak perlu mengadap jadual niyy lagi, hehehe . sebab nanti aku akan dapat jadual baru, huhuhu!

Labels: