<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6976495694910369793\x26blogName\x3dServant+of+Allah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diana-azmai.blogspot.com/\x26vt\x3d-8325043856942117693', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <body>

Free your heart from hatred.
Free your mind from worries.
Some things are better left unspoken.

Entries About Memories Shhh




Welcome.
Diary Raya Saya: Tunggu Kedatangan Awak
Friday, September 2, 2011 @ 9/02/2011 02:18:00 PM

Semalam (31 Ogos)
7 am: Saya tunggu mesej dari awak sebab awak tak reply pun
           mesej saya kelmarin .
10 am: Saja nak siapkan kemas rumah sebab lepas ni nak pergi  
           kenduri kahwin dengan saudara-mara sebelah ayah .
2 pm: Rombongan saudara sebelah ayah saya baru sampai and
          kitorunk gerak sama-sama . dalam perjalanan tu saya asyik
          belek handset saya tunggu mesej dari awak . lain mesej yang
          ditunggu, lain orang pulakk yang hantar mesej kat saya .
4 pm: Kami pergi beraya di rumah mak saudara sebelah ayah dan
          saya masih menunggu mesej dari awak tapi hampa!
6 pm: Kami berangkat nak balik and tak sangka dahh tua-tua
          macam saya pun dapat duit raya jugakk, hahaha .
7 pm: Sampai rumah and bersiap solat magrib .
9 pm: Pergi rumah opah sebelah mama and saya masih menunggu
          mesej dari awak . please la reply!
11 pm: Saya call awak . saja nak sembang-sembang dengan awak
            and tetibe awak bagitahu kelmarin awak pergi beraya
            rumah ex-girlfriend awak . erm, awak tak pergi rumah saya
            pun kan . saya terus matikan panggilan . lepas tu awak
            hantar mesej cakap awak nak raya rumah saya esok . entah
            ya entah tak . then awak cakap “saya janji saya datang!”

Hari ni (1 September)
9 am: Pukul berapa awak nak datang ya? semalam tak
          bagitahu pun .
11 am: Awak hantar mesej awak cakap dah ada kat kawasan
            perumahan saya tapi tak tahu kat mana rumah saya .
            alamak! saya tak siap apa-apa pun lagi la awak . lepas tu
            awak langsung tak reply mesej saya dah .
12 pm: Saya tunggu kot-kot awak akan datang rumah saya tapi
            takde!
4 pm: Saya tanya awak nak datang rumah saya ke tak? sebab ayah
          saya nak pergi beraya rumah dua pupu . then awak hantar
          mesej cakap saudara awak dari Selangor datang rumah so
          tak boleh keluar .
5 pm: Awak hantar mesej lagi tanya boleh tak datang malam .
          aduyai! susah betul la mamat ni! nak datang, datang jela .
10 pm: Saya tunggu punya tunggu awak tak datang pun . tetibe
            awak hantar mesej cakap nak datang sekarang . erm, baik
            tak payah datang terus . orang pun nak tidur dah .

Labels: